Tuesday, May 24, 2011

Exsim banner

Bismillah wal hamdulillah atas nikmat iman & islam serta selawat keatas nabi muhammad s.a.w dan para ahlinya. Hadirnya entry ini bukanlah untuk diambil manafaat akan tetapi untuk memohon manfaat dr kalian ^_^


Jujur kadang2 rase macam hampeh kadang2 rse macam lawa (yg ni sbb masuk dalam bakul pastu angkat sndri, ngeh3) kre nk mnx komen korang spy sy boleh improve my designing skill. Terutama sekali Mr AnO, sila komen ya. Klik pd image utk enlarge. Syukran..^_^..

12 comments:

  1. huhu salam..berangiiiin....
    nice ja pun, dah master sifu buat, ade cacat k??haha

    1 je, bes ke warna merah??

    ReplyDelete
  2. org mnx wane meroon tp jd merah plak..hee..
    ni lh mslh sy, reti bt monotone je...

    ReplyDelete
  3. lawa2..simple.ok what merah putih.

    ReplyDelete
  4. :) terima kasih atas bantuan. cumanya, kenapa ye huruf 'r' untuk 'reunion' tu tak besar ek? ke, style?

    ReplyDelete
  5. huhu..yg tu xtermasuk dalam permintaan sbb detail dlm ni 100% copy paste dr detail yg diterima n xsempat/xteringat nk besarkn sbb bt sekejap je bnnr ni..da lewat tym tu..huhu

    ReplyDelete
  6. oh i c..ok2. never mind. apa2 pun, syukran atas bantuan 'last minute'. moga Allah merahmati.

    ReplyDelete
  7. sesame, klw ade nk design ape2 kabo ah..
    tp rse mcm nk amik upah la lps ni, bt bisnes..ke cmne tuan ano..hehe

    ReplyDelete
  8. insyaAllah.
    elok juga buat bisnes. tapi kalau sekali-sekala bagi free, dapat juga pahala kan..? :)

    ReplyDelete
  9. hehe klu nak buat duit kena betul2 la:p
    insyaAllah, tercapai hasrat 2 nnt, d gombak ek. Studia sendiri:)

    ReplyDelete