Tuesday, March 29, 2011

A wakening of the trailblazer

Assalamualaikum, hmm post kali ni ditujukan khas kepada mereka2 yang minat anime. Tapi aku minat anime yang ade robot2 je. Engineering student la katakan, hhehe. 

Akhirnya dapat jugak cari link nak download muve gundam ni n ni antara move gundam yg paling latest, kot. Ni tajuk dia, Gundam 00 - A wakening of the traiblazer. Sebelum keluar yg muve ni dia ade yang anime bersirinye. Season 1 & 2 n dua2 aku da tengok, sebab tu la aku nak cari sangat2 yang versi muve ni.

Ni link klw korg nk gk muve ni, GUNDAM

N klw korg x suke gundam korg boleh download yang lain disini, ANIME MOVIES.

(4gb lamanye nk tggu, harap2 la ade subtitle)

No comments:

Post a Comment